VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer is Healthy Fest Hotel?
Healthy Fest Hotel heeft plaatsgevonden op 6 en 7 oktober 2018.

Is Healthy Fest Hotel iets voor mij?
Wanneer je sporten te gek vindt, geïnteresseerd bent in de balans tussen trainen, voeding en ontspanning en jezelf lekker wilt trakteren op een fijne break voor jezelf is dit de plek voor jou!

Wat is Healthy Fest Hotel?
Healthy Fest Hotel is de plek waar je in een dag écht verdieping vindt op het gebied van sport en mind. Laat je inspireren en daag jezelf uit met een track die bij jouw interesse past! Binnen één dag brengen onze specialisten je zoveel mogelijk bij binnen hun discipline en nemen ze je mee in de trends die je écht niet mag missen en vertellen de dingen die je écht moet weten. Verleg je grenzen met nieuwe trainingen en werk jezelf in het zweet. Leer alles over de juiste techniek, verrijk je kennis tijdens verschillende lezingen en kom lekker tot rust met een heerlijke ontspanningssessie.

Wat haal ik eruit?
Een korte break voor jezelf waarin je wordt uitgedaagd en meer leert over de verschillende trainingsvormen, yogasessies en lezingen binnen het door jou gekozen thema!

Is deelnemen ook mogelijk zonder overnachting?
Zeker, je koopt alleen een dag-ticket voor zaterdag 6 oktober of zondag 7 oktober. Blijven slapen is natuurlijk veel leuker; ontspannen wakker worden en genieten van alle luxe en comfort van het hotel. Een kamer kun je los bij boeken!

Hoelaat moet ik aanwezig zijn op zaterdag 6 oktober?
De tracks starten allemaal om 09:00 uur in Hotel van Oranje

Moet ik een ervaren sporter zijn?
Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan! De track die jij kiest kun je zo zwaar of licht mogelijk invullen.

Kan ik meer dan uit één track kiezen?
Nee, je kiest één track die bij jouw interesse past. Binnen één dag brengen onze specialisten je zoveel mogelijk bij binnen hun discipline en nemen ze je mee in die je trends die je écht niet mag missen en vertellen de dingen die je écht moet weten over de door jouw gekozen track.

Uit welke tracks kan ik kiezen?
Uit 6 tracks; crossfit, strength, buddy, breathe, yoga en outdoor. Kijk op onze website onder tracks voor een uitleg per track.

Wat kost Healthy Fest Hotel?
Tickets zijn vanaf €125,- per persoon.

Wat krijg ik tijdens Healthy Fest Hotel?
Op deze website onder het kopje ‘wat krijg ik voor mijn ticket’ vind je het overzicht van het programma van Healthy Fest Hotel.
Om er zeker van te zijn dat je niets mist; schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Zijn de consumpties inbegrepen?
Ja, je krijgt een Healthy lunch en water, ook worden er energyrepen en shakes uitgedeeld! Overige consumpties zijn voor eigen rekening en additioneel kun je het HEALTHY DINNER boeken voor slechts €26,-.

Wat kan ik van de lunch verwachten?
Een luxe en gezond buffet met een uitgebreid aanbod, uiteraard ook voor vegetariërs.

Parkeren in Noordwijk aan Zee
De parkeertarieven in Noordwijk aan Zee zijn als volgt: maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Eerste 2 uur voor €1,- per uur, vervolgens €2,- per uur. Een dagkaart kost u €22,-. Op parkeerplaats Wantveld betaalt u €7,50 per dag. Dit is 500 meter lopen vanaf Hotels van Oranje.

Parkeren bij Hotel van Oranje
Bij beschikbaarheid biedt het hotel tegen vergoeding parkeerruimte in de hotelgarage of op het hotelparkeerterrein aan. Parkeren op ons hotelparkeerterrein bedraagt voor onze Healthy Fest bezoekers €12,50,- per dag. Wilt u uw auto liever in onze hotelgarage parkeren? De kosten hiervoor bedragen €35,- per dag.

Is het mogelijk om je geld terug te krijgen na de aanschaf van een ticket?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Bij de aankoop van je ticket is het wel mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten, check hiervoor www.paylogic.nl

Is het mogelijk om een naamswijziging van de gekochte tickets te doen?
Ja, dit is mogelijk. Mail jouw verzoek naar customerservice@paylogic.com of bel direct naar 0900-7295 6442

Eigen risico
Meedoen aan Healthy Fest Hotel is op jouw eigen verantwoordelijkheid en je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van adequate annuleringsverzekering.
RTL is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, diefstal en/of schade aan jouw eigendommen tijdens het evenement.

Overige vragen
Stond jouw vraag er niet tussen of wil jij nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: healthyfesthotel@rtl.nl