LAATSTE INFORMATIE

Healthy Fest Hotel opent dit weekend haar deuren en wat hebben we er zin in! Op deze infopagina vind je alle informatie voor dit weekend, lees deze hele pagina dus goed door.

Liever een PDF met alle laatste informatie? Die kun je hier downloaden!

Event:    Healthy Fest Hotel
Datum: 6 of 7 oktober 2018
Locatie: Hotel van Oranje, Noordwijk
Adres:    Kon. Wilhelmina Boulevard 20


ALGEMENE INFORMATIE HEALTHY FEST HOTEL
Check allereerst of je de volgende dingen ingepakt hebt:

 • (Uitgeprint) Paylogic e-ticket;
 • Genoeg sportkleding voor verschillende weersomstandigheden (denk hierbij bijvoorbeeld aan regenkleding, een windjack, etc.);
 • Een sporttas waar je al je spullen in kwijt kan;
 • Haarelastiekjes
 • Waterflesje of bidon *De levering van de Orange Fit bidon is helaas niet op tijd binnen. De voucher om deze na afloop alsnog te ontvangen zit in je goodie bag!
 • Handdoek(en)
 • Zonnebrand
 • Identiteitsbewijs
 • Pinpas
 • Voor onze slapers: de boekingsbevestiging van jouw hotelboeking.

PAKLIJST
Verder hangt wat je mee moet nemen van jouw track af, zie hier een korte paklijst voor de verschillende tracks:

Crossfit, Buddy & Strength Track (binnen & buiten)

 • Warme kleding voor buiten
 • Luchtige kleding voor binnen
 • Extra setje droge kleding
 • Handdoek(en)
 • Regenkleding (als het slecht weer wordt)

Breathe & Outdoor Track*

 • Warme kleding voor buiten
 • Luchtige kleding voor binnen
 • Extra setje(s) droge kleding
 • Handdoek(en) – denk hierbij ook aan een grote warme handdoek voor als je uit het water komt
 • Regenkleding (als het slecht weer wordt)
 • Badkleding (voor de outdoor track zijn er wetsuits en zwemvesten aanwezig)
 • Bij de Breathe Track is de zwemkleding nodig voor het ijsbad

Bij de Outdoor en Breathe tracks zijn op de locatie twee warme douches aanwezig! Hotel van Oranje beschikt ook over douches in de gezamenlijke ruimte bij het zwembad, hier is badkleding verplicht. Voor deelnemers van de outdoor track adviseren wij om 2 setjes droge kleding mee te nemen. Voor het mountainbiken heb je sportieve schoenen nodig, geen clickschoenen. Op de fiets is plek ruimte voor een bidon.

Yoga Track:

 • Luchtige (ruim zittende) kleding voor binnen;
 • (Yoga) handdoek (indien gewenst;
 • Er zijn yogamatjes, dekens en kussens aanwezig, mocht je een eigen matje hebben, mag je deze uiteraard meenemen.
 • Indien gewenst: yogablok zelf meenemen.

Wat je NIET mee moet nemen: waardevolle spullen.

INCHECKEN & AANMELDEN

Voor iedereen die op vrijdag in het Healthy Fest Hotel zullen overnachten, gelden de reguliere afspraken zoals aangegeven door het hotel. Op vrijdag, van 19:00 tot 20:00 uur, zal de registratiebalie van Healthy Fest Hotel open zijn. Hier kan jij je alvast aanmelden op vertoon van een geldig e-ticket. Wanneer het ticket is geverifieerd, ontvang je een polsbandje en jouw t-shirt. Op zaterdag en zondag zal onze registratiebalie open zijn van 07:00 tot 20:00 uur.

REGISTRATIE
Op 6 en 7 oktober zal het Healthy Fest Hotel vanaf 07:00 uur geopend zijn voor onze deelnemers. Toegang wordt verleend op vertoon van een geldig e-ticket. Vanuit de ingang zal je worden doorverwezen naar onze registratiebalie. Hier meld je je aan bij jouw track. Van ons ontvang je het programma van jouw track, een plattegrond, een toegangsbandje en jouw Healthy Fest Hotel t-shirt.

BAGAGE DROP OFF
Bij de registratiebalie is een bagage drop off aanwezig. Hier kan je jouw tas(sen) en/of koffer(s) achterlaten. Overnacht je in het hotel? Dan kan je gebruik maken van de bagage drop off van het hotel of in je eigen kamer als deze al beschikbaar is. Zowel de drop off van het Healthy Fest Hotel als van Hotels van Oranje is op eigen risico. 

VERVOER
Kom je healthy met de fiets? Dan kan je jouw fiets stallen bij het hotel aan de kant van de boulevard/bij het strand. Zorg dat je een kettingslot bij je hebt, zodat je jouw fiets goed en veilig kan wegzetten.

Kom je met openbaar vervoer? Reis dan met de trein naar station Leiden, Voorhout of Sassenheim. Vanaf deze stations gaan er een verschillende bussen naar Noordwijk. Dit duurt maximaal 20 minuten. Kijk via deze link naar de meest actuele reisinformatie en eventuele omleidingen of storingen.

Kom je met de auto? Op parkeerplaats Wantveld betaalt u €7,50 per dag. Vanaf het Wantveld is het 500 meter lopen naar het hotel.

Indien er plek is op het parkeerterrein van het hotel kan je hier parkeren. Parkeren op het hotelparkeerterrein bedraagt voor Healthy Fest bezoekers €12,50,- per dag. Parkeren in de hotelgarage kost €35,- per dag.

GOODIEBAG
Natuurlijk gaan jullie niet met lege handen naar huis! Als het programma afgelopen is om 18:00 uur zullen de goodiebags worden uitgedeeld. Blijf dus vooral tot het einde!

 

WAT JE MOET WETEN OVER HET HEALTHY FEST HOTEL

MORNING SUNRISE RUN OF MEDITATIE (07:15 uur)
Voor onze vroege vogels, zal op zaterdag- en zondagochtend het programma beginnen om 07:15 uur met de Morning Sunrise Beach Run (een 5K run over het strand) of Morning Sunrise Meditatie (binnen). Doe mee en geef je snel op door te mailen naar info@healthyfesthotel.nl.

OPENING (08:30 uur)
Om 08:30 uur zullen Arie Boomsma en Taylor Geiger jullie welkom heten en voorbereiden op de dag. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dit mag je niet missen!

TRACKS (09:10 uur)
Om 09:10 uur beginnen de eerste onderdelen van alle tracks. Je hebt een track geboekt op 6 of 7 oktober. Gedurende deze track ga jij, samen met onze professionals, de verdieping opzoeken op gebied van sport en mind tijdens de onderdelen van jouw track en word je de hele dag lekker uitgedaagd tijdens verschillende trainingen, work-outs, yoga sessies of workshops.

LUNCH (12:00 uur*)
De Healthy lunch is inbegrepen. *Let op! Het Outdoor Track heeft andere tijden. 

HEALTHY FEST ACADEMY (16:30 uur)
We sluiten de dag gezamenlijk af met de Healthy Fest Academy van 16:30 tot 18:00 uur. Arie Boomsma is host van de Academy en gaat je met Richard de Leth, Johan Noorloos en Jeremy Reijnders inspireren en informeren over sport, mind & food. 

HEALTHY DINNER & BEATZ (19:00 uur)
Op zaterdag en zondag van 19:00 tot 21:00 genieten van het Healthy Diner, mits je deze van tevoren hebt geboekt. Diner kan je apart boeken via de website.

Op zaterdagavond tussen 21:00 en 23:00 uur is het tijd voor een feestje in de bar van het Hotel. Onze eigen Larz zal ervoor zorgen dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. Toegang tot Healthy Beatz is inbegrepen voor iedereen met een Healthy Fest Hotel ticket (zowel met een ticket voor zaterdag als voor zondag), drankjes zijn niet inbegrepen, afrekenen gaat met pinpas.

HEALTHY STORE
In de lobby van het Hotel kan je onze Healthy Store vinden. Hier scoor je limited edition Healthy Fest merchandise! Denk aan té gekke sporttops, crops, leggings, maar ook branded bidons en lunchboxen. Let op! In onze Healthy Store kan alleen met pin worden afgerekend.

WEER
We hopen natuurlijk op een strakblauwe lucht, een fijne temperatuur en een lekker zonnetje dit weekend. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we bij slechte weersomstandigheden het programma proberen aan te passen. Het kan zijn dat sommige lessen vervallen uit veiligheidsoverwegingen. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte.

FYSIOTHERAPIE
Er is een fysiotherapiepost aanwezig op de eerste verdieping van het hotel. Indien er een ongeval is binnen en/of buiten het hotel, kun je dit melden bij een van onze medewerkers. Bel indien niet noodzakelijk nooit zelf 112. Dit loopt via de organisatie, Hotel van Oranje of de fysiotherapiepost.

VOETREFLEXMASSAGE
Speciaal voor jullie staan er dames van de opleiding voetreflexmassage. Wil jij tussendoor of aan het einde van de dag even heerlijk ontspannen? Kom dan op vrijdag tussen 17:00 en 21:00 uur of op zaterdag tussen 15:00 en 21:00 uur langs. De massage van 30 minuten wordt gratis aangeboden en gaat op basis van inschrijving. De inschrijflijst zal beschikbaar zijn op de dag zelf. Vol is vol.

HEALTHY FEST INFORMATIEPUNT
Vragen over het programma of andere Healthy Fest-gerelateerde vragen? Kom naar de healthy registratiebalie in de lobby van het hotel, wij zijn er om je te helpen.

SOCIAL MEDIA
Deel al jouw speciale Healthy Fest (Hotel) momenten met ons onder de tag #healthyfest en/of #healthyfesthotel. Zo kunnen wij met jullie meegenieten, leuke content bij elkaar verzamelen en kunnen wij met jullie meepraten over het weekend!

 

WAT JE MOET WETEN OVER HOTELS VAN ORANJE

CHECK-IN
Inchecken voor een kamer in het hotel kan vanaf 15:00 uur, uitchecken vóór 12:00 uur. Let erop dat je incheckt bij het juiste hotel. Overnacht je in het Hotel van Oranje, check dan daar in. Overnacht je in het Beach Hotel, loop dan door naar de receptie van het Beach Hotel.

ONTBIJT
Tijdens het weekend van het Healthy Fest Hotel zijn de tijden waarop kan worden ontbeten aangepast van de reguliere tijden van het hotel.
Op zowel zaterdag als zondag kan er door hotelgasten worden ontbeten van 06:30 tot 11:00 uur. Let ook hierbij op in welk hotel je overnacht en dus ontbijt. 

HANDDOEKEN
Wij raden iedereen aan om extra handdoeken mee te nemen voor tijdens en na het sporten. Ben je je handdoek(en) vergeten? Geen paniek. In Hotels van Oranje kunnen extra handdoeken worden gehuurd bij het zwembad voor €2,50 euro per dag.

OVERIGE HOTEL FACILITEITEN
Iedereen met een geldig ticket voor het Healthy Fest Hotel heeft toegang tot de overige faciliteiten van het hotel. Denk hierbij aan een verfrissende duik in het zwembad (het hele weekend geopend tot 23:00 uur), of een heerlijke behandeling bij het Beauty Center (op afspraak). Ga naar de website van Hotels van Oranje om de overige faciliteiten van het hotel te ontdekken.

ONZE DORSTLESSENDE PARTNER DIT WEEKEND IS OBRIGAGO
The True Coconut Company. Wij zijn dol op kokosnoten! We planten, verzorgen en oogsten ze op onze duurzame farm in Bahia, Brazilië. Vlakbij de farm staat onze eigen fabriek waar we de kokosnoten verwerken tot heerlijke kokosdrankjes waar jij van kan genieten. Eigenlijk hebben we alles aan de kokosnoot te danken. En dat verdient een hele grote dankjewel! Of zoals we dat in Brazilië zeggen; Obrigado!