ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Het arrangement Healthy Fest Hotel is enkel geldig op de genoemde aankomstdatum voor van Hotel van Oranje.
 2. Het arrangement Healthy Fest Hotel is niet geldig voor reeds gemaakte boekingen.
 3. Het arrangement Healthy Fest Hotel is niet geldig in combinatie met andere kortingen, (spaar)acties, waardebonnen, (Friends)voordelen van Hotel van Oranje en in geval van annulering.
 4. Het arrangement Healthy Fest Hotel en programma onderdelen zijn geldig zolang de voorraad strekt.
 5. De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, overige heffingen en eventuele extra’s.
 6. De meeste onderdelen van het Healthy Fest Hotel en basisfaciliteiten en services van Hotel van Oranje zijn inbegrepen in het toegangsbewijs. Voor consumpties en enkele onderdelen van het Healthy Fest programma wordt een extra financiële bijdrage gevraagd. Wanneer er een extra financiële bijdrage in rekening wordt gebracht, wordt dit expliciet vermeld.
 7. (Prijs)wijzigingen zijn onder voorbehoud.
 8. De organisator heeft het recht het evenement te verplaatsen of te annuleren; bij annulering zal de organisator de door de organisator gehanteerde aankoopprijs van het toegangsbewijs (exclusief de servicekosten) restitueren.
 9. Meedoen aan Healthy Fest Hotel is op eigen verantwoordelijkheid en je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van adequate annuleringsverzekering.
  RTL is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, diefstal en/of schade aan jouw eigendommen tijdens het evenement.
 10. Tijdens het verblijf in Hotel van Oranje dienen alle gasten zich te houden aan de vastgestelde (gedrags)regels, zoals neergelegd in het Huishoudelijk Reglement. Het Huishoudelijk Reglement is bij aankomst op te vragen bij de Receptie. Indien gewenst, kan het Huishoudelijk Reglement op verzoek kosteloos worden toegezonden.
 11. De organisatie vindt het prettig dat rolstoelgebruikers van tevoren hun deelname kenbaar maken aan workshops,seminars en trainingen, zodat we een passende plek creëren. Rolstoelgebruikers kunnen dit kenbaar maken door een reactie achter te laten door te mailen naar info@healthyfest.nl

.